Нова Година!

Ето ни вече в новата 2010 година. Честито на всички. Дай Боже да сме станали по-добри през следващите 350 дни. Не може да разчитаме само на годината да ни е добра, нали?

До тук с пожеланията от мен, всички си знаем какво искаме най-добре. А в следващите редове ще се опитам да илюстрирам изминалите събития и посетените места.

Първо – Коледа! На море, на топло и слънчево, на мързеливо и чак леко скучно. Но какво да се прави, трябва да има и такива моменти. Райско местенце е това Поморие. Особено за Рой! Един палавник е той, ненадминат.

Не може само манекенската му мутра да гледаме, все пак на морето сме. А там залези много се харчат. Пък било и то със сапунерка.

Разбира се, след няколко дни на тотално размазване по диваните и плажовете, хоп на работа в София. При това много усилена. Представи си!

Все пак всичко си има край. Ето го и края на 2009 година. На работата също. А ние на Рилските езера  –  да почиваме отново. И понеже сняг нямаше, отново по диваните и леглата, и ресторантите… или колкото повече мързел, толкова по-малко сняг.

Изпратихме последния залез за годината и се насочихме към масите. Какво друго ни остава?

Вече сме отново по работните си места, въпреки това сняг все още няма. Аз вече нямам DSLR, а нещо подобно на камера. За сметка на това си имам нов бас. Да се надяваме да влезе в употреба на стадион Уембли тия дни…

До скоро!

2 thoughts on “Нова Година!

  1. Забравяш да споменеш за играта на макао и как си се пуснахме напук на цялото безснежие от хижата до колата долу! А някой пуснаха и лавина, но това е друга история… 🙂

  2. Pingback: 30 на 30

Leave a Reply